Saturday, July 6, 2019

၂၅။#ေရႊပုလက္ရာ ပေလာင္ေတာင္ယာ ဟင္းခ်က္နည္း


#ေရႊပုလက္ရာ ပေလာင္ေတာင္ယာ
ဟင္းခ်က္နည္း
****************
#ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား

ဗမာျကက္၄၀သား
ျကက္သြန္ျဖဴ၄ဥ
ဂ်င္းလက္တဆစ္
စပါးလင္တပင္
ျငဳပ္သီးရွည္ေျခာက္၆ေတာင့္
စူကာညြန္႕ ဖယံုညြန္႕ မုန္ညွင္းစိမ္း
မွိဳ ၁၀ သား
ပင္စိမ္းတစည္း ရွမ္းနံနံ
သံပုရာသီးတလံုး
ျငဳပ္သီးစိမ္းလက္တဆုတ္
ျကက္သြန္နီ၂လံုး

#ခ်က္ျပဳတ္နည္း

ျကက္သားကို အတံုးေလးေတြတံုး
ေရေဆးပါ
ဂ်င္း ျကက္သြန္ျဖဴ ျငဳပ္ေျခာက္ရွည္ေတာင့္ကို
မညက္တညက္ေထာင္းပါ
ျပီးရင္ ျကက္သားကို ဆား ဆႏြင္းနဲနဲ
အရသာမွဳန္႕ ငံျပာရည္ ထည့္ပီး ေထာင္းထားတာနဲ႔ေရာသမနယ္ျပီးနွပ္ထားပါ

စပါးလင္အရင္းပိုင္းကိုတေစာင္းလွီးထားပါ
ဒယ္အိုးတလံုးတြင္ ေရတလီတာထည့္ပီးတည္ထားပါ
ေရဆူရင္ ျကက္သားလံုးထားတာနဲ႔စပါးလင္ကို
ထည့္ပီးအဖံုးအုပ္ထားပါ
ဆယ္မိနစ္ျကာလို႔ ျကက္သားနူးေလာက္ပီဆို
မွိဳ ျကက္သြန္နီေလးစိပ္ခြဲ ျငဳပ္သီးစိမ္းထည့္ပီး ထပ္တည္ထားပါ အရသာေပါ့ငန္ျမည္းပါ

ပီးရင္ အညြန္႕အရြက္စံု ရွမ္းနံနံ ပင္စိမ္းတို႔ကိုထည့္ပီးအဖံုးအုပ္ပီးမီးပိတ္လိုက္ပါ ျပီးမွသံပုရာရည္ညွစ္ပီးအသင့္စားလို႔ရပါပီး

#ေသာက္ဆမ္းဟင္းျဖစ္တဲ့အတြက္ ဟင္းရည္အက်ဲအျပစ္ကို လိုသေလာက္ေရေႏြးထည့္ပီး စားသံုးနိုင္ပါတယ္

💕ေရႊပုလက္ရာ💕
Win Thant hlaing

#Yangon #Bagan #Inle #Mandalay #Bago #NayPyiTaw #CarRental #CarRent #CarServices #Limousine #YangonCarRental #MandalayCarRental #BaganCarRental #InleCarRental #MyanmarCarRental #Taxi #MyanmarTaxi — at Myanmar.

No comments:

Post a Comment