Saturday, July 6, 2019
၂၀။ၾကာဇံဟင္းခါး
ခုလိုမိုးရာသီမွာၾကာဇံဟင္နဲးခါးပူပူေလးနဲ႔ဆိုအရမ္းလိုက္ဖက္မွာေသခ်ာတဲ့ေ႐ွာက္သီးသုပ္ နည္းေလးမ်ွေဝေပးပါရေစ႐ွင့္
Layရဲ႕ခ်က္နည္းေကာင္းေလးမ်ားစုစည္းရာပရိတ္သတ္မ်ားအတြက္ပါ။
Sis Aye Waiရဲ႕သုပ္နည္းေလးျဖစ္ပါတယ္႐ွင့္။
ျပဳလုပ္နည္း
=======
ေ႐ွာက္သီးတျခမ္းကိုအသားေတြပဲႏြင္ၿပီးဆားအနည္းငယ္ထည့္ကာေရစိမ္ထားပါ။ေဘးအကာသားေတြမပါေအာင္ဂ႐ုစိုက္ပါ ခါးတတ္လို႔ပါ႐ွင့္။၁၅မီနစ္ခန္႔စိမ္ၿပီးဇကာနဲ႔စစ္ယူကာေရညစ္ထားပါ။
ေ႐ွာက္သီးေရြးဝယ္ရာမွာစိမ္းစိမ္နဲ႔အခ်ိန္ခပ္ေပါ့ေပါ့ကိုေရြးခ်ယ္ပါ။ေလးတဲ့အလံုးဆိုအရည္မ်ားၿပီး ခုလိုမ်ိဳးခပ္ေျခာက္ေျခာက္ေလးမရႏိုင္ပါ။
အခ်ဥ္ႀကိဳက္ရင္ပုဇြန္ငါးပိေလးလကၹဇြန္းအေသးခန္႔မီးကင္ထားပါ။မခ်ဥ္မႀကိဳက္ပါက ငါးပိပိုထည့္ႏိုင္ပါတယ္။ၾကက္သြန္နီ ၃လံုးခန္႔နဲ႔င႐ုပ္သီးစိမ္း၁၀ေတာင့္ခန္႔ပါးပါးလွီးထားပါ။ေျမပဲေလွာ္ေလးအနည္းငယ္ေလးစိတ္ကြဲရံုေလးေထာင္းထည့္ပါ။ပုဇြန္ေျခာက္မႉန္႔နဲ႔င႐ုပ္သီးမႉန္႔..ငံျပာရည္..dashi ဟင္းခတ္မႉန္႔ အနည္းငယ္တို႔ထည့္ကာသုပ္စားႏိုင္ပါၿပီး႐ွင့္။
ပရိတ္သတ္အားလံုး.စားေကာင္းႏိုင္ၾကပါေစ႐ွင့္။
Credit:Thida lay lay
#Yangon #Bagan #Inle #Mandalay #Bago #NayPyiTaw #CarRental #CarRent #CarServices #Limousine #YangonCarRental #MandalayCarRental #BaganCarRental #InleCarRental #MyanmarCarRental #Taxi #MyanmarTaxi — at Myanmar.
Labels:
food
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment