Saturday, July 6, 2019
၁၉။မရမ္းသီးစိမ္းငါးပိေထာင္းနည္း
မရမ္းသီးစိမ္းငါးပိေထာင္းနည္း
***********************
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
မရမ္းသီး...၅က်ပ္သားခန္႔
င႐ုပ္သီးစိမ္း..၅က်ပ္သားခန္႔
ၾကက္သြန္ျဖဴ....၆မႊာခန္႔
မ်ွင္ငါးပိ မီးဖုတ္....ထမင္းစားဇြန္း၂ဇြန္း
ပုဇြန္ေျခာက္ ၂က်ပ္ခြဲသားခန္႔..
ျပဳလုပ္နည္း
ပထမဦးစြာ.. ငါးပိကိုမီးဖုတ္ထားပါ မရမ္းသီးကို ၂ျခမ္းခြဲၿပီး အေစ့ထုတ္ထားပါ။ ပုဇြန္ေျခာက္ကိုေရစိမ္ၿပီးညႇက္ေအာင္ေထာင္းပါၿပီးရင္ င႐ုပ္သီးစိမ္းၾကက္သြန္ျဖဴထည့္ေထာင္းပါ။ညႇက္ပါက မရမ္းသီး ငါးပိဖုတ္တို႔ထည့္ၿပီး သမေအာင္ေရာေထာင္းေပးၿပီးရင္ေတာ့ မရမ္းသီးငါးပိေထာင္းရပါၿပီး႐ွင္။ ပါဝင္ပစၥည္းနည္းေပမယ့္အရသာ႐ွိေသာ မရမ္းသီးငါးပိေထာင္းပါ။ပုဇြန္ေျခာက္ခ်ိဳခ်ိဳအရသာနဲ႔ ငါးပိဖုတ္ေမႊးေမႊးေလးနဲ႔ င႐ုပ္သီးစပ္စပ္ေလးနဲ႔
မရမ္းသီးခ်ဥ္ခ်ဥ္ေလး႔မို႔
သဘာဝငါးပိေထာင္းအရသာစစ္စစ္ပါ႐ွင့္။
လုပ္နည္းေမးထားၾကတဲ့ ခ်စ္မိတ္ေဆြမ်ားအတြက္ပါ႐ွင့္။
Thida Lay Lay
Credit to Thida Lay Lay ကို အထူးပင္ ေလးစားအပ္ပါသည္။
#Yangon #Bagan #Inle #Mandalay #Bago #NayPyiTaw #CarRental #CarRent #CarServices #Limousine #YangonCarRental #MandalayCarRental #BaganCarRental #InleCarRental #MyanmarCarRental #Taxi #MyanmarTaxi — at Myanmar.
Labels:
food
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment