Saturday, July 6, 2019
၂၄။ပဲပုတ္ နွင္႔ ၾကက္သား အာလူးဟင္း
ပဲပုတ္ နွင္႔ ၾကက္သား အာလူးဟင္း
-----------------------------------------
ပဲပုတ္ နွင္႔ ၾကက္သား အာလူးဟင္းပါ။ ခ်ဳိစိမ္႔တဲ႔ ၾကက္သား၊ အာလူး အရသာကို ရသာကို ရရွိမွာပါ။ ထမင္းျမိန္မယ္႔ ဟင္းလ်ာ တခြက္ပါ။ ခ်က္ရလည္း လြယ္တာမုိ႔ ခုပဲ ခ်က္ၾကည္႔ရေအာင္…
-----------------------------------------
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
ၾကက္ေပါင္ – ၄၀၀ ဂရမ္ (အတံုးလတ္မ်ား တံုးပါ)
အာလူး – ၄လံုး (လက္မ၀က္အရြယ္ အတံုးမ်ား တံုးပါ)
ခရမ္းခ်ဥ္သီး – ၃လံုး (အေစ႔ထုတ္ျပီ အရွည္ပါးပါးလွီးပါ)
ပဲပုတ္ – ၂ခု (ငရုတ္ဆံုျဖင္႔ ညက္ေနေအာင္ ေထာင္းထားပါ)
ၾကက္သြန္နီ – ၁လံုး (နွုတ္နွုတ္စင္းပါ)
ဆႏြင္းမွုန္႔ – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၁ဇြန္း
ငရုတ္သီးမွုန္႔ – လဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္
နံနံပင္ – လက္တဆုပ္စာ (ပါးပါးလွီးပါ)
ၾကက္သြန္ျမိတ္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္းစာ (ပါးပါးလွီးပါ)
စပါးလင္ – ၂ခု (မညက္တညက္ေထာင္းျပီ ခ်ည္ထားပါ)
ဆား – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၁ဇြန္း
ၾကက္သားမွုန္႔ – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၁ဇြန္း
ေရ – ၃ခြက္
ဆီ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း
--------------------------------------------
ခ်က္ျပဳတ္နည္း
၁။ အရင္ဆံုး ဇလံုထဲတြင္ (ၾကက္သား၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ဆား၊ ၾကက္သားမွုန္႔၊ ဆႏြင္း၊ ငရုတ္သီးမွုန္႔၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ပဲပုတ္၊ စပါးလင္) တုိ႔ကို သမေအာင္ ေရာႏုယ္လုိက္ပါ။
၂။ ျပီမွ ဒယ္ထဲ ဆီထည္႔ျပီ ဆီပူလွ်င္ ေရာႏုယ္ထားေသာ ၾကက္သား၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးအားလံုးကို လံုးျပီ ၂မိနစ္မွ ၃မိနစ္ထိ ခ်က္ေပးပါ။
၃။ ထုိ႔ေနာက္ အာလူး၊ ေရ(၃ခြက္) ထည္႔ကာ အဖံုးအုပ္ျပီ ၁၅မိနစ္ခန္႔ ၾကက္သား နွင္႔ အာလူးႏူးသည္အထိ တည္ထားေပးပါ။
၄။ အသားႏူလွ်င္ အရသာအေပါ႔အငံ႔ ျမည္းျပီ နံနံပင္၊ ၾကက္သြန္ျမိတ္မ်ား ျဖဴးကာ မီးပိတ္လုိက္ပါ။
၅။ အရသာ ရွိျပီ အနံ႔ေမႊးေသာ ပဲပုတ္နွင္႔ ၾကက္သား အားလူးဟင္းကို သံုးေဆာင္ႏုိင္ပါျပီ…
#crd
Wutyee Food House
#Yangon #Bagan #Inle #Mandalay #Bago #NayPyiTaw #CarRental #CarRent #CarServices #Limousine #YangonCarRental #MandalayCarRental #BaganCarRental #InleCarRental #MyanmarCarRental #Taxi #MyanmarTaxi — at Myanmar.
Labels:
food
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment