Sunday, July 7, 2019
၃၅။ကန္ဇြန္းရြက္ ယိုးဒယားေထာင္း ( ထိုင္းစတိုင္ )
♨ ကန္ဇြန္းရြက္ ယိုးဒယားေထာင္း ( ထိုင္းစတိုင္ ) ♨ ♨
ကန္စြန္းရြက္ ေၾကာ္စား ၊ သုတ္စားရတာ ႐ိုးသြားရင္
တမ်ိဳးေျပာင္းျပီး ယိုးဒယားစတိုင္ ေလး ေထာင္းစားရေအာင္ ✌ ✌ ✌
ေဂၚဖီ ၊ ခရမ္းခ်ဥိသီး အေနေတာ္ေလးေတြ လွီးထားပါ ။
ေျမပဲဆံ ေလးစိတ္ကြဲ ေထာင္းပါ ။
ဆံုမွာ င၇ုတိသီးစိမ္း ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ထန္းညက္ တို.ေရာေထာင္းပါ။ ၿပီးရင္ေတာ. ၄င္းထဲကို ပုဇြန္ေျခာက္ ၊ ၾကက္သားမႉန ၊ ငံျပာရညိ၊ သံပုရာရည္ ေလးညစ္ၿပီး ေမႊထားပါ ။
ၿပီး႕င္ကန္ဇြန္းရြက္ေတြကို အေနေတာ္ လွီးၿပီး
ပြက္ပြက္ဆူ ေနတဲ. ေရေႏြးမွာ ဆားေလးခတ္ၿပီး
ေရေႏြးေဖ်ာေပးပါ ။ ၿပီးရင္ အစိမ္းေရာင္ မေပ်ာက္ေအာင္ ေရေအးေအးေလး ေလာင္းခ်ေပးလိုက္ပါ ။
ၿပီး၇င္ေတာ. အသက္.လွီးထားတဲ.ေဂၚဖီ ၊ ခရမ္းခ်ဥိသီး ေတြနဲ အတူ ဆံုမွာ ေထာင္းထားတဲ. င႐ုတ္သီး ေတြနဲ. ကန္ဇြန္းရြက္ ေတ္ကို အသာေလး ဆံုထဲမွာ
ေမႊေပးလိုက္ရင္ေတာ. ႂကြတ္ႂကြတ္ စပ္စပ္ေလးနဲ
သံပုရာရည္ နံ.ေလးေမႊးေနတဲ.
ကန္ဇြန္းရြက္ ယိုးဒယားေထာင္းစားလို.ရပါၿပီ ♨ ♨
အေပၚကေန ေျမပဲေလး ျဖဴးေပးလိုက္ေနာ. ✌ ✌ ✌
♨ ♨ ♨ ေမာင္.အိမ္သူ စားၿမိန္လက္ရာ ♨ ♨ ♨
Labels:
food
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment