Sunday, July 7, 2019

၃၅။ကန္​ဇြန္​းရြက္​ ​ယိုးဒယားေထာင္​း ( ထိုင္​းစတိုင္​ )


♨ ကန္​ဇြန္​းရြက္​ ​ယိုးဒယားေထာင္​း ( ထိုင္​းစတိုင္​ ) ♨ ♨

ကန္​စြန္​းရြက္​ ​ေၾကာ္​စား ၊ သုတ္​စားရတာ ႐ိုးသြားရင္​
တမ်ိဳး​ေျပာင္​းျပ​ီး ယိုးဒယားစတိုင္​ ​ေလး ​ေထာင္​းစားရ​ေအာင္​ ✌ ✌ ✌

​ေဂၚဖီ ၊ ခရမ္​းခ်ဥိသီး အ​ေန​ေတာ္​​ေလး​ေတြ လွီးထားပါ ။
​ေျမပဲဆံ ​ေလးစိတ္​ကြဲ ​ေထာင္​းပါ ။
ဆံုမွာ င၇ုတိသီးစိမ္​း ၊ ၾကက္​သြန္​ျဖဴ ၊ ထန္​းညက္​ တို.​ေရာ​ေထာင္​းပါ။ ၿပီးရင္​​ေတာ. ၄င္​းထဲကို ပုဇြန္​​ေျခာက္​ ၊ ၾကက္​သားမႉန ၊ ငံျပာရညိ၊ သံပုရာရည္​ ​ေလးညစ္​ၿပီး ​ေမႊထားပါ ။

ၿပီး႕င္​ကန္​ဇြန္​းရြက္​​ေတြကို အ​ေန​ေတာ္​ လွီးၿပီး
ပြက္​ပြက္​ဆူ ​ေနတဲ. ​ေရ​ေႏြးမွာ ဆား​ေလးခတ္​ၿပီး
​ေရ​ေႏြး​ေဖ်ာ​ေပးပါ ။ ၿပီးရင္​ အစိမ္​း​ေရာင္​ မ​ေပ်ာက္​​ေအာင္​ ​ေရ​ေအး​ေအး​ေလး ​ေလာင္​းခ်​ေပးလိုက္​ပါ ။

ၿပီး၇င္​​ေတာ. အသက္​.လွီးထားတဲ.​ေဂၚဖီ ၊ ခရမ္​းခ်ဥိသီး ​ေတြနဲ အတူ ဆံုမွာ ​ေထာင္​းထားတဲ. င႐ုတ္​သီး ​ေတြနဲ. ကန္​ဇြန္​းရြက္​ ​ေတ္​ကို အသာ​ေလး ဆံုထဲမွာ
​ေမႊ​ေပးလိုက္​ရင္​​ေတာ. ႂကြတ္​ႂကြတ္​ စပ္​စပ္​ေလးနဲ
သံပုရာရည္​ နံ.​ေလး​ေမႊး​ေနတဲ.
ကန္​ဇြန္​းရြက္​ ယိုးဒယား​ေထာင္​းစားလို.ရပါၿပီ ♨ ♨

အ​ေပၚက​ေန ​ေျမပဲ​ေလး ျဖဴး​ေပးလိုက္​​ေနာ. ✌ ✌ ✌

♨ ♨ ♨ ​ေမာင္​.အိမ္​သူ စားၿမိန္​လက္​ရာ ♨ ♨ ♨

No comments:

Post a Comment