Thursday, July 11, 2019

၃၇။သရက္သီးအုန္းႏို႔ေက်ာက္ေက်ာ


သရက္သီးအုန္းႏို႔ေက်ာက္ေက်ာ

------------
ပါဝင္ပစၥည္း
------------

သရက္သီး မွည့္ ေလးလံုး
သၾကား ငါးဆယ္သား
ေက်ာက္ေက်ာမႈန္႔ 50gတစ္ထုပ္
အုန္းႏို႔ဘူးႀကီး ႏွစ္ဘူး
ဆား အနည္းငယ္
ေရသန္႔ တစ္လီတာ

----------
ျပဳလုပ္နည္း
-----------

ပံု ေအာက္မွာ သင္ေပးထားပါတယ္ေနာ္

AMM Home Made

သရက္သီးအုန္းႏို႔ေက်ာက္ေက်ာ (001)

------------
ပါဝင္ပစၥည္း
------------

သရက္သီး မွည့္ ေလးလံုး
သၾကား ငါးဆယ္သား
ေက်ာက္ေက်ာမႈန္႔ 50gတစ္ထုပ္
အုန္းႏို႔ဘူးႀကီး ႏွစ္ဘူး
ဆား အနည္းငယ္
ေရသန္႔ တစ္လီတာ

----------
ျပဳလုပ္နည္း
-----------

သရက္သီးကိုအခြံႏြာ၍အေနေတာ္ပိုင္းျဖတ္ကာေရ 200ml ခန္႔ထည့္၍သစ္သီးႀကိတ္စက္ျဖင့္ေၾကညႇက္ေအာင္ႀကိတ္ပါ
ႀကိတ္ၿပီးသားသရက္သီးႏွင့္ေက်ာက္ေက်ာမႈန္႔တစ္ဝက္ႏွစ္ဆယ့္ငါးဂရမ္ခန္႔ႏွင့္သၾကားႏွစ္ဆယ့္ငါးက်ပ္သားအုန္းႏို႔တစ္ဘူးႏွင့္ဆားအနည္းငယ္ထည့္ကညမီးဖိုေပၚမိနစ္မွစ္ဆယ္ခန္႔က်ိဳပါ ေက်ာက္ေက်ာရည္မ်ားပ်စ္လာပါကဗန္းထဲထည့္၍အေအးခံပါ
အုန္းႏို႔တစ္ဘူးႏွင့္ေက်ာက္ေက်ာမႈန္႔ႏွစ္ဆယ့္ငါးဂရမ္သၾကားႏွစ္ဆယ့္ငါးက်ပ္သားဆားအနည္းငယ္ႏွင့္ေရသန္႔ 400ml တို႔ကိုမိနစ္ႏွစ္ဆယ္ခန္႔ပ်စ္လာသည္အထိက်ိဳ၍ပထမေလာင္းထားေသာသရက္သီးေက်ာက္ေက်ာေပၚသို႔ ေလာင္းထည့္ၿပီးအေအးခံကာ စားသံုးႏိုင္ပါၿပီ

Ok

No comments:

Post a Comment