Saturday, July 6, 2019

၂၆။ႀကက္သြန္ေႀကာ္ ပူပူႀကြပ္ႀကြပ္ေလး



ႀကက္သြန္ေႀကာ္ ပူပူႀကြပ္ႀကြပ္ေလး။

ႀကက္သြန္နီမ်ားကို ပါးပါးလွီး ေရတထပ္ေဆးျပီး ေရစစ္ထားပါ။
ကိုးရီးယားအေႀကာ္မွဳန္႔ ကို ေရျဖင့္ မပ်စ္မက်ဲေလးေဖ်ာ္၍ အန႔ံေမႊးေအာင္ ငရုပ္ေကာင္းမွဳန့္အနည္းငယ္ေရာပါ။
ႀကက္သြန္နီမ်ား ပါထဲ႔ေရာျပီး ပူေနေသာဆီတြင္ ဇြန္းတဇြန္းစာထဲ႔ေႀကာ္ပါ။ က်က္လ်င္ဆီစုပ္စကၠဴတြင္ခင္းျပီး အေႀကာ္မ်ားအား ဆီစုပ္ပါေစ။

အခ်ဥ္ရည္စပ္နည္း။ မန္က်ည္းမွည့္အား ေရေႏြးေလးျဖင့္ေဖ်ာ္ျပီး သႀကား ဆား ငံျပာရည္ ပဲမွဳန့္ စင္းထားေသာနံနံပင္ အသင့္ေထာင္းထားေသာ ငရုပ္သီးစိမ္း ႀကက္သြန္ျဖဴ တို႔ျဖင့္ေရာစပ္ပါ။
ဆလပ္ရြက္ ပဲသီးေတာင့္ တို႔ျဖင့္ပါ တြဲစားႏိုင္ပါသည္။

အားလုံး ရႊင္လန္းႀကပါေစရွင္။

#Yangon #Bagan #Inle #Mandalay #Bago #NayPyiTaw #CarRental #CarRent #CarServices #Limousine #YangonCarRental #MandalayCarRental #BaganCarRental #InleCarRental #MyanmarCarRental #Taxi #MyanmarTaxi — at Myanmar.

No comments:

Post a Comment